Powered by ZigaForm version 3.9.7
Vi vill förändra!

Målsättningen med Framtidsfys verksamhet är att skapa ett föreningsalternativ med akademisk kompetensnivå för åldersanpassad fysisk utveckling. Idén är att främja ungas möjlighet till kvalitativt lärande redan från tidig ålder.

Visionen är att kunna möta barn och ungdomar i en nytänkande fysmiljö. Ett skadeförebyggande alternativ som stöd till föreningsidrotten, med högsta fokus på att främja till att fler idrottande barn och ungdomar stannar kvar i föreningsidrotten.

Framtidsfys har sedan 2008 bedrivit fysträningar i Näsbypark Tennis, Djurgården IF, IK södra Judo, Täby FC Innebandy, Djursholms Tennisklubb, Smedslättens Tennisklubb m.fl
Idrottsvetare, GIH (Gymnastik och Idrottshögskolan), Stockholm.

Jesper Skaneby

Min filosofi >>
Rörelse för livet!

Träningsfilosofin grundar sig i att redan från tidig ålder skapa sig en god rörelserikedom (physical litarachy) . Framtidsfys specialiserar sig på såväl grupp som individuellt åldersanpassad fysisk utveckling.

Rörelserikedom beskrivs som en fysisk motsvarighet till läs och skrivkunnighet. Grundläggande motorisk grundform innehåller förmågor som klättra, kasta, hoppa etc. Ju fler rörelser vi lär oss, desto bättre fysisk självkänsla får barn och ungdomar i mötet med idrotten och i gymmet.

Idrottsvetare, GIH (Gymnastik och Idrottshögskolan), Stockholm.

Jesper Skaneby

Min träningsfilosofi, läs mer